Magunkról

Több évtizedes és szerteágazó gazdasági, pénzügyi tapasztalattal a hátunk mögött átfogó szolgáltatást nyújtunk a vállalkozásoknak az alapítástól kezdődően az ezzel kapcsolatos jogi, adózási, könyvelési, bérszámfejtési, tb ügyintézési területen.

Társaságunk két magánszemély taggal rendelkezik, a tevékenységek ellátásához alvállalkozókat, munkavállalókat veszünk igénybe.

Könyvelő cégként elsősorban mikro-, kis-, és középvállalkozások, illetve egyéni vállalkozók számára végzünk számviteli, adózási tevékenységét. Napjainkban a hazai adózási rendszerben, mely igen bonyolult és napról napra változik még a tapasztalt, jól felkészült szakemberek számára is nehéz eligazodni. Bonyolult és időigényes feladat minden helyzetben az általa képviselt ügyfél számára a legkedvezőbb adózási megoldást megtalálni. Kollégáink tapasztalattal rendelkező, képzett szakemberek, akik folyamatosan követik a törvényi változásokat. Könyvelő kollégáink regisztrációval rendelkeznek, az adótanácsadói tevékenységet ügyvezetőként magam látom el.

Tevékenységünket szakmai felelősség biztosítás mellett végezzük.

Társaságunk tagsággal rendelkezik többek között a Magyar Adótanácsadók Egyesületénél.

Néhány ok, amiért az ügyfelek minket választanak:

- Szakmailag magasan képzett munkatársakkal, precíz, pontos munkavégzéssel segítjük ügyfeleinket

- A ránk bízott feladatokat mind irodánkban, mind megbízóink telephelyén kihelyezett kollégákkal is ellátjuk. Online könyveléssel is megbízhatnak minket, elküldhetik az anyagokat interneten keresztül, vagy futárral. Kényelmi szolgáltatás keretében a könyvelési anyagért elmegyünk.

- Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, ezzel garanciát vállalunk munkánk minőségéért

- Szakmai szervezet tagjai vagyunk, biztos hátteret kínálva ezáltal ügyfeleink számára is

- Könyvvizsgálói, ügyvédi kapcsolattal rendelkezünk